We werken voortdurend aan onze leeromgeving.
Aan de hand van vragen en opmerkingen van docenten die ermee werken, worden nieuwe functies uitgerold en bestaande toepassingen verbeterd.

Kopiëren

Zo hebben we de afgelopen periode een uitgebreide kopieer functie ontwikkeld en uitgerold over onze netwerken.

Taken

Je kunt nu bijvoorbeeld een taak dat gemaakt is in een willekeurig project binnen het netwerk kopiëren naar een ander project. Dat is natuurlijk handig als een collega een parallel klas heeft voor hetzelfde vak maar je de projecten uit elkaar wil houden voor het overzicht.

Rubrics

Maar ook rubrics kun je kopiëren. Dat betekent dat je vanuit een basis dat al is aangemaakt verder kunt werken en niet alles vanaf de grond af aan op moet bouwen. Na verloop van tijd heb je al snel genoeg basismateriaal om met enkele kleine aanpassingen rubrics te maken die voor de meeste toepassingen bruikbaar zijn.

Projecten

En dan was er al de mogelijkheid om projecten te dupliceren. Projecten krijgen in dit geval en een kopie, zonder dat daar deelnemers bijzitten. Dat betekent dat je met een leeg project begint, maar wel met al je programma onderdelen en taken. Het originele project wordt gearchiveerd en is altijd opnieuw in te zien.