EEN EIGENTIJDSE KIJK OP LO

Krijg inzicht in de actuele vorderingen van leerlingen. Geef LO lessen een nieuwe impuls en maak LO mogelijk buiten de gymzaal en het sportveld. Differentieer LO lessen en maak ze vakoverstijgend.

Geef leerlingen een eigen website waarop ze hun eigen leerproces, leervorderingen en leeropbrengsten in kaart brengen. Maak van LO lessen een schoolbrede community. Deel successen met vakgenoten in het hele land. Werk binnen een veilig digitaal netwerk.

WAT KUN JE MET EEN SPORTFOLIO?

STATISTIEKEN BIJHOUDEN

  • Verschillende typen diagrammen

Met de werkvorm ‘gegevens bijhouden’ kunnen leerlingen sportprestaties bijhouden. Zij kunnen bv. scores of rondetijden toevoegen over verschillende perioden of jaren heen. Zo houdt de leerling de voortgang bij op verschillende sportdisciplines.

De voortgang kan vervolgens worden getoond in een diagram. Dit diagram kan de leerling vervolgens weer publiceren op het eigen portfolio.

SPORTLOGGBOEK

  • optimaal kunnen begeleiden, coachen, trainen en sturen.

Met de werkvorm gegevens bijhouden is het ook mogelijk een logboek te laten bijhouden.

De docent kan zelf bepalen welke onderdelen in het logboek terug moeten komen (datum, activiteit, bewijs , reflectie etc).

CHALLENGES: BADGES VOOR SPORTPRESTATIES

  • Verhoog participatie d.m.v. badges en leaderboards

Met badges kunnen docenten challenges aanmaken waarbij studenten aantonen dat zij een prestatie hebben gedaan. Als de docent deze goedkeurt, dan krijgt de leerling een badge.

Badges worden zichtbaar op het profiel van de leerling. Het is mogelijk om een badge te verdienen met een challenge.

HEEFT U INTERESSE?
NEEM CONTACT MET ONS OP.