WIE ZIJN WE?

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Leerpodium; een multidisciplinair team met als achtergrond onderwijs, technologie, psychologie, bestuurskunde en kunst. Vanuit deze diversiteit helpen wij onderwijs, bedrijven en particulieren bij het inzetten van (nieuwe) creatieve technologische oplossingen.

WAT WE DOEN

Wij maken online toepassingen zoals een elektronische leeromgeving, een digitaal klaslokaal, e-portfolio’s, e-coaching, games en integratie met augmented reality. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar de juiste oplossing voor elk digitaal probleem.

HOE WE HET DOEN

Met open source technologie. Ontwikkeld door en voor de gemeenschap en altijd up-to-date. En omdat iedereen iets anders wil en er veel mogelijkheden zijn, bieden wij maatwerk. Het platform blijft uw eigendom, zonder dure licentie of vendor lock-in.

OOK IETS VOOR MIJ?

Wij hebben partners in het onderwijs (po, vo, mbo en hbo), bedrijfsleven en particulieren. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden eens door te nemen. Wij komen graag langs voor een brainstormsessie, presentatie of training.

ONTMOET HET TEAM

Floris
FlorisVennoot
Floris is tijdens zijn studie Technische Bestuurskunde gestart als zelfstandig adviseur. Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in advies, implementatie en beheer van technologische oplossingen in zowel de publieke als de private sector. Hij heeft een sterke affiniteit met open source en open standaarden.
Tako
TakoVennoot
Tako is afgestudeerd in toegepaste cognitieve psychologie. Hij heeft kennis en kunde over het verbeteren van cognitieve prestaties, het optimaliseren van de omstandigheden voor leren en presteren en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke instrumenten en interfaces.
Max de Groot
Max de GrootOntwerp & Ontwikkeling
Max is student aan de
Nederlandse Filmacademie. Hij is als 12 jarige gestart met ontwerpen en heeft in 2017 zijn eigen bedrijf opgericht. Naast websites ontwerpt Max ook video graphics.
Earth Grob
Earth GrobSupport
Earth is student Psychologie te Leiden en heeft twee jaar Informatica in Delft gestudeerd. Hij is security Consultant, mede-oprichter van KidzCode en TechLabs Amsterdam en gastdocent aan de Universiteit Tilburg TIAS
Max Koel
Max KoelSupport
Max is co-lead of Partnerships van TechLabs Amsterdam, mede-oprichter en hoofd Marketing en content van KidzCode, student
Science, Business and Innovation aan de VU Amsterdam
en student natuurkunde aan de TU Delft

HEEFT U VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP.