WIE ZIJN WE?

WIE WE ZIJN

Wij zijn een multidisciplinair team met een achtergrond in onderwijs, technologie, psychologie en bestuurskunde. Vanuit deze diversiteit helpen wij onderwijsinstellingen bij het ontwikkelen en inzetten van (nieuwe) creatieve oplossingen.

We zijn een klein bedrijf, maar werken voor de benodigde capaciteit samen met freelancers, zoals ontwerpers en support mederwerkers.

WAT WE DOEN

Wij helpen het onderwijs de kracht van open techologie te benutten en ontwikkelen hiermee krachtige leeroplossingen gericht op het vergroten van eigenaarschap voor leerlingen/studenten en gemak voor docenten.

We willen met onze oplossingen bijdragen aan een IT infrastructuur voor het onderwijs gebaseerd op publieke waarden (zie deze link voor meer informatie).

ONZE AANPAK

Wij stellen ons op als partner, meer dan als leverancier en werken in nauwe samenwerking met docenten en onderwijsondersteuners. We werken vraaggestuurd en ontwikkelen modulair, zodat onze klanten en oplossingen elkaar versterken en aanjagen en spannen ons in voor het ontschotten van afdelingen, opleidingen en instellingen.

INTERESSE?

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een demonstratie van de mogelijkheden of een gratis pilot.

Floris
FlorisVennoot
Floris is na zijn studie Technische Bestuurskunde gestart als zelfstandig e-learning consultant. In die rol heeft hij ruime ervaring opgedaan met advies, implementatie en beheer van technologische oplossingen in zowel de publieke als de private sector. Hij heeft een sterke affiniteit met open source en open standaarden en zijn missie om het onderwijsveld deze meer te laten benutten was de aanleiding om Leerpodium op te richten.
Tako
TakoVennoot
Tako is afgestudeerd in toegepaste cognitieve psychologie. Hij heeft kennis en kunde over het verbeteren van cognitieve prestaties, het optimaliseren van de omstandigheden voor leren en presteren en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke instrumenten en interfaces. Als autodidact heeft hij geavanceerde programmeervaardigheden ontwikkeld en is nu lead developer voor ons leerplatform.

HEEFT U VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP.