WIE ZIJN WE?

WIE WE ZIJN

Wij zijn een multidisciplinair team met een achtergrond in onderwijs, technologie, psychologie en bestuurskunde. Vanuit deze diversiteit helpen wij onderwijsinstellingen bij het ontwikkelen en inzetten van (nieuwe) creatieve oplossingen.

We zijn een klein bedrijf, maar werken voor de benodigde capaciteit samen met freelancers, zoals ontwerpers en support mederwerkers.

WAT WE DOEN

Wij helpen het onderwijs de kracht van open techologie te benutten en ontwikkelen hiermee krachtige leeroplossingen gericht op het vergroten van eigenaarschap voor leerlingen/studenten en gemak voor docenten.

We willen met onze oplossingen bijdragen aan een IT infrastructuur voor het onderwijs gebaseerd op publieke waarden (zie deze link voor meer informatie).

ONZE AANPAK

Wij stellen ons op als partner, meer dan als leverancier en werken in nauwe samenwerking met docenten en onderwijsondersteuners. We werken vraaggestuurd en ontwikkelen modulair, zodat onze klanten en oplossingen elkaar versterken en aanjagen en spannen ons in voor het ontschotten van afdelingen, opleidingen en instellingen.

INTERESSE?

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een demonstratie van de mogelijkheden of een gratis pilot.

HEEFT U VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP.