WIE ZIJN WE?

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Leerpodium; een multidisciplinair team met als achtergrond onderwijs, technologie, psychologie, bestuurskunde en kunst. Vanuit deze diversiteit helpen wij onderwijs, bedrijven en particulieren bij het inzetten van (nieuwe) creatieve technologische oplossingen.

WAT WE DOEN

Wij maken online toepassingen zoals een elektronische leeromgeving, een digitaal klaslokaal, e-portfolio’s, e-coaching, games en integratie met augmented reality. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar de juiste oplossing voor elk digitaal probleem.

HOE WE HET DOEN

Met open source technologie. Ontwikkeld door en voor de gemeenschap en altijd up-to-date. En omdat iedereen iets anders wil en er veel mogelijkheden zijn, bieden wij maatwerk. Het platform blijft uw eigendom, zonder dure licentie of vendor lock-in.

OOK IETS VOOR MIJ?

Wij hebben partners in het onderwijs (po, vo, mbo en hbo), bedrijfsleven en particulieren. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden eens door te nemen. Wij komen graag langs voor een brainstormsessie, presentatie of training.

ONTMOET HET TEAM

Floris
FlorisVennoot
Floris is tijdens zijn studie Technische Bestuurskunde gestart als zelfstandig adviseur. Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in advies, implementatie en beheer van technologische oplossingen in zowel de publieke als de private sector. Hij heeft een sterke affiniteit met open source en open standaarden.
Noël
NoëlVennoot
Noël is geschoold als beeldend kunstenaar. Hij heeft ervaring als jongerenwerker, muzikant, geluidstechnicus en producer. Hij is freelance docent in beeldende vakken en nieuwe media aan alle niveaus en leeftijden, beeldend kunstenaar en schrijver.
Tako
TakoVennoot
Tako is afgestudeerd in toegepaste cognitieve psychologie. Hij heeft kennis en kunde over het verbeteren van cognitieve prestaties, het optimaliseren van de omstandigheden voor leren en presteren en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke instrumenten en interfaces.
Earth
EarthSupport
Earth is student Psychologie te Leiden en heeft twee jaar Informatica in Delft gestudeerd.
Max
MaxSupport
Max is 3e jaars Natuurkunde student aan de Technische Universiteit te Delft,

HEEFT U VRAGEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP.

CONTACT OPNEMEN