Dinsdag 26 november vindt de LKCA cultuurdag VO weer plaats in Hilversum.

Docenten en schoolleiders uit het VO en diverse culturele aanbieders kunnen een reeks workshops en plenaire presentaties volgen over nieuws, good practices, experimenten en interessante ideeën als het gaat om cultuuronderwijs.

Leerpodium bouwt digitale netwerken die bij uitstek geschikt zijn om gebruikt te worden voor de kunstvakken. Eenvoudige en gedegen documentatie, alle media, eigentijds, reflectie, feedback, gepersonaliseerd, eigendom van de student zijn kernbegrippen voor ons. Niet voor niets is de kunstensector een van onze grootste afnemers. Niet alleen op VO maar juist ook op HBO niveau.

Een van die afnemers is IVKO, een cultuurprofielschool school in Amsterdam.

Mocht je reeds in bezit zijn van een kaartje (de inschrijving is helaas gesloten) dan kun je van 11.15 tot 12.15 een workshop volgen over het digitale netwerk dat Leerpodium in samenwerking met IVKO heeft gebouwd.
Floris en de directeur van IVKO, Kim Wannet, vertellen over de weg die is bewandeld en wat het tot nu toe heeft opgeleverd. Tot nu toe, want onze netwerken zijn in voortdurende ontwikkeling.

Volg deze link voor meer informatie