In samenwerking met o.a. ArtEZ docent theater in Zwolle hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwste versie van onze App.

De App is gemaakt om volledig te kunnen integreren met ons modelnetwerk.
Als student heb je nu het voordeel dat je effectiever kunt werken. De diverse functionaliteiten zijn teruggebracht tot datgene je minimaal nodig hebt om je werk te kunnen doen en, misschien wel belangrijker, om deel uit te maken van de community van de opleiding..

Voorbeeld: Als je in de browserversie een bericht wil schrijven, zijn er veel opties om dat bericht vorm te geven. In de App is dat teruggebracht naar wat het eigenlijk is: tekst schrijven en afbeeldingen/films/audio etc. toevoegen.
Dat is handig als je als student in een voorstelling zit en notities wil maken en media toevoegen. Je bericht kun je later altijd verder uitwerken als je achter een PC zit.


De heldere menuopbouw betekent dat je snel kunt schakelen tussen bv jouw taken, jouw projecten, vraag en aanbod (de marktplaats van het netwerk), alle activiteit binnen het netwerk en de agenda.

De agenda was een wens van Docent theater Zwolle zodat de studenten binnen een en dezelfde App zich van alle noodzakelijke informatie kunnen voorzien. Binnen de agenda kunnen studenten het rooster bekijken natuurlijk, maar ook intekenen op workshops of studiotijd boeken.
De App betekent dat studenten nu eigenlijk overal van de juiste informatie zijn voorzien en dat ze dus ook overal aan hun taken kunnen werken. Docenten op hun beurt zijn niet meer afhankelijk van het boeken van een computerlokaal en kunnen hogere eisen stellen aan het nakomen van deadlines.
De komende tijd zullen regelmatig updates volgen. Waar we momenteel aan werken is Push berichten, zodat zowel studenten als docenten op de hoogte kunnen blijven van wat er op de opleiding speelt.
Wat daarna volgt is mede afhankelijk van de wensen van onze partners.