Vennoten

Floris

Floris is tijdens zijn studie Technische Bestuurskunde gestart als zelfstandig adviseur.

Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in advies, implementatie en beheer van technologische oplossingen in zowel de publieke als de private sector. Hij heeft een sterke affiniteit met open source en open standaarden.

Noël

Noël is geschoold als beeldend kunstenaar.

Hij heeft ervaring als jongerenwerker, muzikant, geluidstechnicus en producer. Hij is freelance docent in beeldende vakken en nieuwe media aan alle niveaus en leeftijden, beeldend kunstenaar en schrijver.

Hij is net klaar met de ontwikkeling van een leerlijn Mediacultuur voor de Haagse Cultuurschakel.

Tako

Tako is afgestudeerd in toegepaste cognitieve psychologie.

Hij heeft kennis en kunde over het verbeteren van cognitieve prestaties, het optimaliseren van de omstandigheden voor leren en presteren en het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke instrumenten en interfaces.

Support

Bas

Bas is student Technische Informatica te Delft. Verder is hij al langer geïnteresseerd in webdevelopment en werkte hij voorheen ook al als contentbeheerder.

Earth

Earth is student Psychologie te Leiden en heeft twee jaar Informatica in Delft gestudeerd. 

 

 

Oscar

Ik ben Oscar, ik woon in Delft en studeer nu aan de LIS (Leidse instrumentmakers school). Hier zit ik nu in het eerste jaar. Verder heb ik op de mavo gezeten en ben ik nu ook een beetje bezig bij Leerpodium.