Advies

Advies in visie en beleid

Regelmatig horen wij docenten of directieleden zeggen: ‘wij moeten ook iets met ict of mediawijsheid, maar weten niet wat of hoe’. Door de vele aanbieders van websites, platforms en apps zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Een heldere visie en beleid ontbreken. Wij bieden advies op maat.

Wij ondersteunen allereerst bij het beantwoorden van de vraag: ‘waarom wil je aan de slag met ict of mediawijsheid?’ Pas daarna gaan we kijken hoe je ict-toepassingen eventueel kunt inzetten en wat je daarvoor nodig hebt. Ons doel is scholen en onderwijsinstellingen helpen de kansen van ict te benutten.

Leerpodium is partner in open onderwijstechnologie. Dat houdt in dat wij alls gelijkwaardige partners onderzoeken wat de behoefte is op het gebied van ict en mediawijsheid en daar samen een passend beleid voor maken.

Voor wie?

Iedereen die advies wil over het efficiënt en effectief inzetten van ict. Onze expertise ligt bij scholen, onderwijsinstellingen en in de kunstsector. Wij adviseren organisatiebreed of op individueel niveau, bijvoorbeeld aan docenten in de klas. Wij ondersteunen ook particulieren als zij een website of platform willen ontwikkelen met een speciaal doel.

Ons aanbod

U kunt met ons een afspraak maken om uw situatie voor te leggen en uw vragen te stellen. Wij maken een afspraak op locatie of op afstand via een videogesprek.

De bijeenkomsten helpen de volgende ambities te realiseren:

  • Formuleren van een vraag omtrent ict en mediawijsheid
  • Formuleren van een visie, voor zover al  mogelijk
  • Knelpunten en mogelijkheden onderzoeken
  • Een eerlijk advies dat soms ook kan betekenen dat u naar een concurrent wordt doorverwezen

Kosten

U kunt altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Voor informatie, advies of een afspraak kunt u contact opnemen met Floris Leurink: floris@leerpodium.nl